Betegellátás

Betegkezelés hallgatói gyakorlatokon

 

Üdvözöljük Fogászati és Szájsebészeti Klinika honlapján!

A Pécsi Tudományegyetem Fogászati és Szájsebészeti Klinikáján Ön igénybe veheti a hallgatói ellátást is, ami számos előnnyel jár. Ennek keretében lényegesen olcsóbban készülnek a fogpótlások, mint más rendelőkben, mert orvosi díjat nem kell fizetnie, csak a fogtechnikai díjat.

A hallgatók folyamatos szakorvosi felügyelet alatt, tapasztalt oktatók mellett dolgoznak, így biztos kezekben érezheti magát.

A hallgatók szinte bármilyen fogpótlás készíthetnek, így koronákat, hidakat, részleges és teljes kivehető műfogsorokat, protéziseket. A koronák és a hidak készülhetnek fém vázzal, amit porcelánnal leplezünk, vagy teljesen fém mentesen, csak kerámiából. A fogpótlások a legmagasabb esztétikai igényeket is kielégítik, korszerű kerámiákból, nem allergizáló anyagok felhasználásával készülnek.

A fogpótlástani rendelőben, egy kolléga megvizsgálja, fogazati állapota alapján besorolja aszerint, hogy milyen fajta fogpótlásra van szüksége és javaslatot tesz Önnek a kezelés lehetőségeire és az előzetes kezelésekre.

Kérésére munkatársaink előzetes árkalkulációt is készítenek.

További információt az alábbi telefonszámon kaphat: 72-535-929

A kezelések menetéről bővebb információt itt talál: letöltés

 

A Fogpótlástani Tanszék, a Fogászati és Szájsebészeti Klinika munkatársai és hallgatóink mindent elkövetnek, hogy a kezelésekkel és az elkészült fogpótlásával elégedett legyen.