Magatartástudományi Intézet

Elérhetőségek

Intézetigazgató: Dr. Csathó Árpád, egyetemi docens
Cím: 7624 Pécs, Szigeti út 12.
Telefon: 72/536-256
Fax: 72/536-257
E-mail:

A Kar évente a legjobban oktató 3-3 intézetnek és klinikának, az elméleti illetve klinikai tantárgyak legjobb előadójának, valamint a legjobb gyakorlatvezetőknek ítéli oda a díjat a végzős hallgatók szavazása alapján.

A dékán saját jogán illetve a Klinikai Központ főigazgatójának javaslatára évente egy alkalommal 3 elméleti intézetet és 3 klinikát részesít az év kiválóan teljesítő intézete/klinikája díjban.

 

A jelenben dolgozunk, a jövőt alakítjuk

A munkánkat meghatározó legfontosabb értékeink
(részlet az Intézet minőségpolitikájából)

 

Elköteleződés az értékeink mellett: Az értékeink stabilak, a mindennapokban irányt adóak, és tevékenységünk tartós eredményességének alapját képezik. Szenvedélyünk az, amit végzünk!

Tartós hatás a partnereinkre: A hallgatóinknak/a kollégáinknak nyújtott oktatás, a végzett kutatások minőségi színvonalát az állandóan változó felsőoktatási, akadémiai, gazdasági környezetben, nehéz feltételek mellett is igyekszünk megőrizni. Legfőbb célunk, hogy tevékenységünk minőségi színvonala folyamatosan és maradéktalanul elégítse ki partnereink igényeit és saját elvárásainkat.

Tisztelet minden ember iránt: Mindenkit, akivel együtt dolgozunk (hallgató, oktató, más munkatárs), valódi partnerként kezelünk.

Folyamatos növekedés: szakmai és pénzügyi célok kitűzésével növekedünk, melyek biztosítják számunkra szervezeti és egyéni szinten is azt az elismerést és szabadságot, amellyel eleget tudunk tenni küldetésünknek.

 

A Magatartástudományi Intézet minőségirányítási rendszert vezetett be és alkalmaz, mely megfelel az ISO 9001:2015 szabvány követelményeinek.