Esemény

Teddy Maci Családi Nap

PTE ÁOK Dr. Romhányi György Aula
2018. április 7, szombat 09:3014:00

Teddy Maci Kórház Családi Nap

 

2018 április 7-én (szombaton) 9:30 - 13:00 óra között ismét rendelnek a "Teddy doktorok" - ekkor kerül megrendezésre az VI. Teddy Maci Családi Nap a PTE ÁOK Dr. Romhányi György Aulában.

A Teddy Maci doktorok segítségével a gyermekek játszhatnak a Teddy kórházban, Teddy műtőben, Teddy fogászaton, Teddy gyógyszertárban. Mindemellett ellátogat hozzánk Figura Ede, zenés műsorával (10:30), arcfestők várják a látogatókat, valamint lehetőség lesz mentő-, tűzoltó és rendőrautó megtekintésére is.

Idén új állomásokkal készülünk a Teddy Maci Családi Napunkra: az Anatómia Intézet közreműködésével megismerhetitek az emberi agyat, a Mikrobiológiai Intézet támogatásával a legapróbb élőlények világába kaphattok betekintést, lesz szó az egészséges táplálkozásról, kipróbálhatjátok az újraélesztést, és a szokásos ambulancia és műtő mellett idén is kinyit Teddy Maci Patikája és Fogorvosi rendelője. Külföldi hallgatóink segítségével megtanulhatjátok a különböző testrészek angol és német neveit is, szóval tartalmas délelőttnek nézünk elébe!

A rendezvényen való részvétel ingyenes, minden kedves érdeklődőt sok szeretettel várunk!

Kapcsolat

Dr. Duga Zsófia
Email: