IV. Országos Egészségnevelői Tréning 2019. március 14-17.

2019. március 21.

Immáron negyedik alkalommal került megrendezésre az „OET” névre hallgató egészségnevelői tréning, melyet minden évben más és más egyetemi tagegyesület szervez.

Szeged, Budapest, Debrecen után mi kaptuk meg a lehetőséget, hogy vendégül lássuk az érdeklődőket Karunkon. A tréning fő célja, hogy megfelelő prevenciós képzést kapjanak a Magyar Orvostanhallgatók Szövetségének tagjai.

A négy napos rendezvény bővelkedett szakmai, illetve közösségi programokban is. Számos workshop, előadás, ezen felül esti kikapcsolódás színesítette a saját, valamint a többi egyetem egyesület tagjainak napjait.

A workshopok esetében igencsak változatos témákon vehettek részt a hallgatók. Szó volt egészségnevelési módszerekről, coachingról, prezentációs technikákról. Arról, hogy a leendő orvosaink éles helyzetekben is helyt álljanak, szimulációs orvosi kommunikáció-oktatás folyt színész páciensekkel, mint például Götz Attila. Ezen túlmenően is okulhattak ebből a néhány napból a résztvevők, mivel a prevenciós, gyakorlatias workshopok célja az volt, hogy a jövőben való könnyebb boldogulást elősegítsék. A szakmai témájú napokat az esti programok (biliárd, lézerharc…) zárták.

Fényképgalériánk itt érhető el az eseményről.

Az elem már a listában van!
Nem tehet be a listába 5-nél több elemet!
Sikeresen mentve
Hiba a mentés során!