VIII. TDK Börze - Jelentkezési felhívás Intézetek és Klinikák számára

2019. szeptember 9.

Tisztelt Intézetigazgató Asszony/Úr! Tisztelt Intézeti/Klinikai TDK felelős Asszony/Úr!

2019. október 9-én (szerdán) 10:00 - 15:00 között a Dr. Romhányi György Aulában kerül megrendezésre a VIII. TDK Börze, melyen intézeteink és klinikáink számára lehetőséget biztosítunk a bemutatkozásra.

Az esemény elsődleges célja, hogy megismertessük hallgatóinkkal az egyes intézetek, klinikák TDK tevékenységeit és arra sarkalljuk Őket, hogy minél korábban kezdjenek el kutató munkát végezni. A TDK munka inspiráló mind a kutatómunkát végző egyetemi hallgató, mind az őt irányító témavezető számára. Jelentősége elsősorban nem is egy-egy új tudományos eredmény megszerzésében, hanem egy szakterületre való rálátás és a kritikus gondolkodás elsajátításában rejlik. A TDK tevékenység ösztönzése kiemelten fontos Karunk számára, hiszen a kutatói, oktatói utánpótlás nevelés első lépésének tekinthető.

Kérem intézeteink vezetőit, TDK felelőseit, hogy ezen célok figyelembevétele mellett biztosítsák intézeteik jelenlétét az idei évi TDK Börzén, bemutatva a intézetükben folyó TDK tevékenységet.

Kérjük, részvételi szándékukat az on-line űrlap kitöltésével jelezzék 2019. szeptember 25-ig.

A tavalyi évhez hasonlóan minden jelentkező számára biztosítunk asztalt, székeket, valamint az intézet/klinika nevével ellátott posztert. Az asztalokhoz nagyképernyős televíziót vagy projektort korlátozott számban szintén tudunk biztosítani.

Szíves együttműködésüket köszönve,

Prof. Dr. Nyitrai Miklós                                            Prof. Dr. Ertl Tibor

dékán                                                                         TDT elnök

 

Az elem már a listában van!
Nem tehet be a listába 5-nél több elemet!
Sikeresen mentve
Hiba a mentés során!