Karácsonyi cipősdoboz akció a Gilvánfai Tanoda gyermekei részére

2019. november 13.

KEDVES KOLLÉGÁK!

Szeretnénk ebben az évben is szebbé varázsolni a gilvánfai gyerekek karácsonyát.

Az előző négy évben segítségetekkel sok hátrányos helyzetű családnak okoztunk örömet ajándék dobozainkkal és a perselyünkben összegyűlt pénzadományokkal.

Gilvánfai Tanoda és Számá Dă Noj Egyesület munkatársai idén is sok segítséget nyújtottak a Műveleti  Medicina Tanszék szakmai programjainak megvalósításához, ezért szeretnénk csatlakozni adomány-gyűjtő munkájukhoz, és továbbítjuk felhívásukat szélesebb körben az ÁOK dolgozói számára.

Kérjük, ha tehetitek, állítsatok össze egy cipődobozba csomagolt ajándék-pakkot. Az édességeken és játékokon túl, szívesen fogadják a tisztálkodó szereket is. A gyerekek 3 évtől 14 éves korig kapnak adományokból összegyűlt ajándékokat a karácsonyi ünnepség keretein belül.

Kérünk benneteket, hogy a dobozra kerüljön rá, hogy hány éves korú és milyen nemű gyermeknek szánjátok az adományotokat.

Idén az egyesület jelezte, hogy ruhákat is fogadnak tőlünk, így használt, de jó minőségű ruhákat is szeretettel várunk zsákokban.

A gyűjtés december 13-ig tart, Arnold Nikolettnek vagy Széll Katalinnak adhatjátok le a csomagokat, illetve a Műveleti Medicina Tanszéken dobhatjátok be a pénzadományokat a lezárt gyűjtődobozba.

Köszönjük!

Az elem már a listában van!
Nem tehet be a listába 5-nél több elemet!
Sikeresen mentve
Hiba a mentés során!