Érettségire felkészítő intenzív tavaszi tábor

2011. március 21.

Pécsi Tudományegyetem Általános Orvostudományi Kar - Tehetségért Mozgalom

A Pécsi Tudományegyetem Általános Orvostudományi Kar Tehetségért Mozgalma intenzív érettségire felkészítő tábort szervez biológia, fizika, kémia tantárgyakból.

A tábor időpontja: 2011. április 19-23.

A gyülekező és a regisztráció 2011. április 19-én (kedden) 17:30-kor lesz Karunk Elméleti tömbjének előterében (Pécs, Szigeti út 12). A regisztrációt követően kerül sor a megnyitó előadásra, azt követően ismerkedő estet tartunk. Az oktatás április 20-án (szerdán) reggel 8 órakor kezdődik.

A tábor első napja a középiskolák egy részében tanítási nap. Minden jelentkező számára, aki igényli ezen napra igazolást állítunk ki.

Tábor helyszíne: PTE ÁOK Elméleti tömb oktatótermei (7624 Pécs, Szigeti út 12.)

A tábort hagyományosan a Kar egy neves professzorának előadásával nyitjuk meg. A tábor folyamán biológia, kémia és fizika órákat tartunk, ezen kívül az egyetem kutatóintézeteibe is szervezünk látogatásokat.

A tavaszi táborban is nagy hangsúlyt fektetünk a szabadidős programokra! Minden este közösségi programokon vehetsz részt, ahol felsőbb éves hallgatóinkkal is találkozhattok, beszélgethettek.

A tábori oktatás költsége  10.000 Forint. Lehetőség van ebéd igénylésére is, ez esetben a tábor költsége 12.000 Forint. Ezen összeget az online jelentkezés után, a tábor előtt néhány héttel postázott sárga csekken kell befizetni.

Igény esetén kollégiumi szállásról is gondoskodunk. A táborozókat a Hajnóczy József Kollégium Kodály Zoltán utcai Tagintézménye (7624 Pécs, Kodály Zoltán utca 20.) tudja elszállásolni a tábor idejére 2000 Ft/éj áron, amit a tábori regisztrációnál kell rendezni. A messzebbről érkezők a tábor kezdete előtti napon már beköltözhetnek, ezt az igényt kérjük e-mailben jelezni a tm@aok.pte.hu címen!

Jelentkezés határideje: 2011. április 14.

Az elem már a listában van!
Nem tehet be a listába 5-nél több elemet!
Sikeresen mentve
Hiba a mentés során!