MTA doktora címre pályázók figyelmébe- MTMT adatfeltöltés

2012. június 19.

2021. július 16.

Felhívjuk az MTA doktora címre pályázók szíves figyelmét, hogy az MTA Doktori Tanácsa a 2012. szeptemberi határidőre beadandó pályázatokhoz 2012. július 15-ig fogadja el az MTMT adatbázisban történő adatfeltöltést.

A Magyar Tudományos Akadémia Doktori Szabályzata értelmében az MTA Doktori címre pályázók a pályázat beadása előtt kötelesek publikációs tevékenységükről a Magyar Tudományos Művek Tára adatbázisban adataikat rögzíteni. Az MTA Doktori Tanácsa a 2012. szeptemberi határidőre beadandó pályázatokhoz 2012. július 15-ig fogadja el az MTMT adatbázisban történő adatfeltöltést.

Az MTMT-be történő adatfeltöltéssel kapcsolatos információk az MTA honlapján és az MTMT honlapján is megtalálhatók.

Az MTMT-be történt feltöltésről, és az MTA doktora címre való jelentkezési szándékot, a pályázóknak, az admin@mtmt.hu email címen, jelezniük kell 2012. július 15-e előtt. Az MTMT-be feltöltött publikációs adatokat a határidő napján lezárják, a szerzői belépési lehetőséget az ellenőrzés idejére központilag inaktíválják, és ellenőrzés következik.

Az MTMT adatok ellenőrzésének elindítása a feltöltési határidőnél (2012. július 15.) korábbi dátummal is megengedett.

Az ellenőrzés két lépésből áll, először a PTE intézményi adminisztrátori ellenőrzése folyik, amely a publikációs adatok minél teljesebb, hibátlan közlésének érdekében történik. Ezt az erre kijelölt adminisztrátor végzi. Az ellenőrzést végző adminisztrátor átvizsgálja a pályázók közleményjegyzékét. Az esetleges hibákat kijavítja, a megvizsgált és lehetőség szerint javított rekordokat láttamozza. Az intézményi adminisztrátor ezután jóváhagyja az adatokat, amit hivatalosan jelez az MTMT központi adminisztrátorának.

Az intézményi adminisztrátori ellenőrzés elősegítése érdekében, az MTMT központi bejelentkezése mellett ezért az érintett szerzőknek az Egyetem központi adminisztrátoránál is jeleznie kell szándékát az mtmt.admin@lib.pte.hu email-címen!

Az elem már a listában van!
Nem tehet be a listába 5-nél több elemet!
Sikeresen mentve
Hiba a mentés során!