Sugárvédelmi tanfolyamok 2012 november 22-23

2012. november 5.

Tisztelt Kollégák ! Tisztelt Intézetvezetők, sugárvédelmi megbízottak !

A 16/2000 EüM. rendelet szerint ionizáló sugárzást használó munkahelyen (RTG, izotóp, gyorsító) csak érvényes sugárvédelmi végzettséggel lehet dolgozni. Ezt a munkahelyek engedélyezésénél ill. újraengedélyezésénél a Hatóság szigorúan számonkéri ! Ezért a Meghirdető nevében közzétesszük az aktuális egyetemi sugárvédelmi tanfolyam felhívását, továbbá a letölthető jelentkezési lapot.

ÉRTESÍTÉS SUGÁRVÉDELMI TANFOLYAMRÓL

Ezúton tájékoztatom az érdeklődőket, hogy 2012. év II. félévében Pécsett az alábbi időpontokban szervezünk bővített sugárvédelmi oktatását.

Bővített sugárvédelmi tanfolyamot (azok részére, akik még ilyen oktatásban egyáltalán nem részesültek, valamint akiknek a korábbi bizonyítványa az érvényességén – 5 év – túl több mint 1 évvel lejárt) egy alkalommal tartunk:

  • 2012. november 22-23. (csütörtök-péntek)

Bővített sugárvédelmi továbbképzést (ráképzés azok részére, akik érvényes bizonyítvánnyal rendelkeznek, illetve bizonyítványuk érvényességének lejárta 1 éven belül van) szintén egy alkalommal tartunk:

  • 2012. november 23.. (péntek)

Alapfokú sugárvédelmi tanfolyamot (betegszállítók, takarítók, műtőssegédek, stb. részére) a jelentkezők számától függően a fenti időpontokon belül pénteki napokra tervezzük szervezni. Várjuk mielőbbi visszajelzésüket alapfokú tanfolyami igényükkel kapcsolatban.

Helyszín:

  • Fenti tanfolyamok lebonyolításához a jelentkezők számától függően foglalunk termet, így annak pontos címéről a már jelentkezetteket külön értesíteni fogjuk.

Részvételi díj:

  • Valamennyi típusú, illetve időpontú sugárvédelmi oktatás díja 17.000,-Ft/fő

Jelentkezés:

  • Jelentkezni a csatolt jelentkezési lap kitöltésével lehet, melyet faxon a 72/536-199 számra, levélben a SONAR Bt. címére (7632 Pécs, Gárdonyi Géza u. 39.) vagy e-mailen a sonarbt@chello.hu címre várunk. Ezenkívül: a joseph.kobor@gmail.com e-mailon dr. Kóbor Józsefnél (PTE Sugárvédelmi Szolgálat, 35343, 36485, 36361 mellékek) is lehet jelentkezni.
  • A jelentkezési lapon kérjük, legyenek szívesek aláhúzni annak a tanfolyamnak a dátumát, amelyre jelentkeznek!
  • Amennyiben nem az egyén viseli a tanfolyam költségét, abban az esetben feltétlenül szükséges a jelentkezési lap alján a munkáltatói nyilatkozat aláírása, bélyegzése.

Tanfolyamainkat, mint orvosi továbbképző tanfolyamokat előre akkreditáltattuk, így a három napos tanfolyam elvégzéséért az orvos kollégáknak 36 kredit pont, míg az egy naposért 16 kredit pont jár.

A Meghirdető nevében:

dr. Kóbor József, PTE Sugárvédelmi Szolgálat

 

 

Dokumentum(ok)

  • jelentkezesi_lap_2012_Pecs_II._felev1.doc

    .doc

    download
Az elem már a listában van!
Nem tehet be a listába 5-nél több elemet!
Sikeresen mentve
Hiba a mentés során!