Cocktails for a Cause- Köszönjük!

2012. december 11.

A „Cocktails for a Cause” jótékonysági egyesületünket hét évvel ezelőtt alapították Karunk angol programos hallgatói.
Azóta minden évben jótékonysági koktélpartit szervezünk a rászorulók megsegítésére. A rendezvényeken összegyűlt pénzzel a Kolping Alapítványt, valamint több ízben a PTE KK Gyermekgyógyászati Klinikáját támogattuk.
Tavaly télen ruhaneműt is gyűjtöttünk hajléktalanok megsegítésére, melyet a Támasz Alapítványnak adományoztunk.
A 2012 tavaszán rendezett „Cocktails for a Cause” esten több mint egymillió forint gyűlt össze, melyet 2012. december 6-án, 15 órakor adtunk át kis ünnepség keretében a PTE Gyermekgyógyászati Klinika javára a klinika Tanácstermében.

Cocktails for a cause!

Prof. Dr. Molnár Dénes, a PTE KK Gyermekgyógyászati Klinika igazgatója háláját és köszönetét fejezte ki a kis betegek és hozzátartozóik nevében is karunk angol programos hallgatóinak. Prof. Dr. Biró Zsolt, klinikai és diákjóléti dékánhelyettes is megköszönte az immár hetedik alkalommal megrendezett jótákonysági est szervezőinek és résztvevőinek nemes kezdeményezését. A befolyt összeg egy részét bútorvásárlásra fogják fordítani  a nemrégiben felújított ambulancia részére, valamint lift beszerelésére.

Ezúton is köszönjük mindazoknak, akik egy, vagy akár több koktél árával hozzájárultak a Gyermekklinika körülményeinek jobbá tételéhez.

 

 

Az elem már a listában van!
Nem tehet be a listába 5-nél több elemet!
Sikeresen mentve
Hiba a mentés során!