Meghívó Immunológiai Információs Napra

2013. április 9.

IMMUNOLÓGIAI INFORMÁCIÓS NAP

2013. április 18

            PTE ÁOK Dékáni Tanácstermében
(7624 Pécs, Szigeti út 12.)

                  

Az immunológia napjainkban is dinamikusan fejlődő tudományág. A korszerű, naprakész ismeretanyag oktatása nemcsak egyetemi szinten szükséges, hanem az azt megalapozó középiskolai tanulmányok során is. Ezért a PTE-n immunológiát oktatók szükségesnek érzik, hogy középiskolás diákok és biológia tanáraik részére továbbképző oktatásokat szervezzenek és internetes oktatási anyagokat készítsenek. Ezek célja az immunológia népszerűsítése és gyakorlati jelentőségének megismertetése, legújabb tudományos eredmények átadása az immunrendszer normál és kóros működéséről.

Az oktatásban az Immunológiai és Biotechnológiai Intézet oktatói, az internetes oktatási anyag összeállításában további 2 munkatárs vesz részt. A megcélzott, elérni kívánt hallgatóság Baranya megye biológia tanárai, valamint jelentősebb gimnáziumainak biológia fakultációt választott diákjai.

A pályázat átfogó célja a természettudományos műveltség terjesztése, a telekommunikációs eszközökből származó téves információk tudományos cáfolata, korszerű, gyakorlati ismeretek átadása.

Dokumentum(ok)

  • Meghivo_immunologiai_informacios_napra.doc

    .doc

    download
Az elem már a listában van!
Nem tehet be a listába 5-nél több elemet!
Sikeresen mentve
Hiba a mentés során!