Oktatói készségfejlesztő workshop

2013. október 31.

Oktatói készségfejlesztő workshop népszerű oktatók és gyakorlatvezetők részvételével

Az Általános Orvostudományi Kar Feedback Bizottsága évek óta jelentős fejlesztési munkát végez annak érdekében, hogy minél pontosabb képet kapjon az oktatás hallgatói elégedettségéről. E hallgatói elégedettség-mérések fontos információkkal szolgálnak az intézetek, klinikák, valamint az egyes oktatók munkájának megítéléséről. Emellett olyan tényezőkre is rámutatnak, amelyek fejlesztésével az oktatás színvonala, a hallgatók elégedettsége tovább növelhető.

A 2013. november 13-án délután 14 órakor a Dékáni Tanácsteremben

megrendezendő oktatói készségfejlesztő workshop célja ez utóbbi, azaz az elégedettséget növelő tényezők bemutatása és megbeszélése.

A rendezvény munkaértekezlet jellegű, ahol a program legfontosabb elemei az alábbiak:

-          kutatásokon alapuló rövid prezentációk

-          „jó gyakorlatok” rövid bemutatása (felkért előadók és gyakorlatvezetők közreműködésével)

-          fórum-jellegű „szabadpiaci vásár” az oktatók és hallgatók részvételével (bevált módszerek, ötletek, víziók stb. megbeszélése)

-          a Phonendoscope színház rövid jelenetei (a jó hangulat elősegítéséért)

A workshopnak nem célja egyes intézetek, klinikák oktatási tevékenységének megvitatása, a problémák boncolgatása, a felelősök keresése.

Legfontosabb feladata, hogy megoldásokat építsen, illetve segítse az oktatókat abban, hogyan tehetik oktatásukat színvonalasabbá, és hallgatóikat elégedettebbé.

A rendezvény az oktatók és a hallgatók előtt is nyitott! A párbeszéd, oktatási módszereink bővítése, színesítése mindannyiunk közös és egyben személyes érdeke.

Az elem már a listában van!
Nem tehet be a listába 5-nél több elemet!
Sikeresen mentve
Hiba a mentés során!