Meghívó - Jótékonysági Harcművészeti Gála karunkon

2014. március 27.

PTE ÁOK Harcművészeti Gála az egészséges gyermekekért

Az esemény honlapja

 

Időpont: 2014.04.09. Szerda, 18:00

 

Helyszín: Pécs, Szigeti út 12., PTE ÁOK Aula

 

A belépés ingyenes!

 

 

A komoly hagyományokkal rendelkező PTE ÁOK Harcművészeti Bemutató idén immár hetedik alkalommal kerül megrendezésre. A küzdősportok népszerűsítésén túl, ezúttal egy sokkal magasztosabb cél elérésben is segédkezni kíván a rendezvény: gálaműsorként a Visszatérés Alapítványnak szeretne segíteni azzal, hogy a Pécsi Gyermekgyógyászati Klinika sebészeti osztályán olyan gyermek-szülő kórtermek jöhessenek létre, ahol a szülők gyermekeikkel tölthetik a kórházi bennfekvés nehéz éjszakáit is.

Az összegyűlt összeg hiánytalanul - mindennemű kezelési vagy fenntartási költség levonása nélkül - kerül felhasználásra.

 

Hogyan támogathatja az alapítványt?


A korábbi bemutatókhoz hasonlóan idén is pécsi harcművészeti csoportok mutatkoznak be 10 percben. A hetedik alkalommal megrendezésre kerülő esemény nyolc – korábban már többször bizonyított - fellépője látványos törés és küzdelmi bemutatókkal, lélegzetelállító show elemekkel készül az Önök szórakoztatására. Tört már beton, cserép, ytong és fa, vágtak már félbe tenyéren tartott almát vagy egy néző hasára állított káposztát is. Megjelent már a színpadon kínai sárkány, maga a Keresztapa, de zombiinvázió is borzolta már a kedélyeket.

 


Jöjjön el, ha kedvet érez misztikusnak tűnő harci tudományok megismerésére!

Mi egyet garantálhatunk: maradandó élményekkel fog távozni!

 

Az elem már a listában van!
Nem tehet be a listába 5-nél több elemet!
Sikeresen mentve
Hiba a mentés során!