Nyílt konzultációs műhely - Intenzív Program (M4) pályázattípusokhoz

2016. január 26.

Az EGT Alap Ösztöndíj programját Magyarországon koordináló Tempus Közalapítvány a felsőoktatási szektor számára elérhető EGT Finanszírozási Mechanizmus 2009-2014 Ösztöndíj program, Felsőoktatási intézményközi együttműködési projektek intenzív programok pályázattípushoz kapcsolódó nyílt konzultációs műhelyt tart.

Műhelymunkára hívjuk mindazokat, akik számára még ismeretlen az Intenzív Program (M4) pályázattípus, valamint azokat is, akik többet szeretnének tudni a pályázás folyamatáról és további szakmai vagy pénzügyi útmutatásra van szükségük.

Időpont: 2016. február 4. (csütörtök), 10:00 – 12:00

Helyszín: Tempus Közalapítvány, 1077 Budapest, Kéthly Anna tér 1. (Green Point irodaház, 6. emelet) Térkép

A rendezvényen áttekintjük a pályázat megírásához szükséges legfontosabb tudnivalókat, bemutatjuk a pályázati űrlapot, fontos mellékleteket, illetve megválaszoljuk a felmerülő kérdéseket. A nyílt konzultációs alkalom kiváló lehetőség arra, hogy mind szakmailag, mind pénzügyileg áttekintsék az EGT Alap Ösztöndíj programjának Intenzív Programokra vonatkozó pályázati lehetőségét.

A pályázati felhívást, valamint a pályázati útmutatót megtalálja a tka.hu oldalon. További hasznos információkat talál az EGT Alap Pályázati dokumentumok menüpontban.

A rendezvényen való részvétel díjtalan, de előzetes regisztráció szükséges.

Regisztrálni 2016. február 2. délig lehet a tka weboldalán található űrlapon. A műhelyen résztvevők száma korlátozott.

Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy regisztrálni csak ezen az oldalon lehet, e-mailben küldött regisztrációkat nem tudunk elfogadni!

Regisztráció és további információ a rendezvényről itt olvasható.

Az elem már a listában van!
Nem tehet be a listába 5-nél több elemet!
Sikeresen mentve
Hiba a mentés során!