Kutatók Éjszakája
ÁOK és GyTK programokkal

2016. szeptember 9.

A Pécsi Tudományegyetem már több éve részt vesz a  Kutatók Éjszakája programsorozat rendezvényein, amelyet évről évre egyre több érdeklődő látogat. Az idei évben az Általános Orvostudományi Kar, a Fogorvostudományi Szak és a Gyógyszerésztudományi Kar is számos érdekes programot szervez, hogy minden korosztály betekintést nyerhessen kutató és oktató munkánkba. Programjainkat az Elméleti Tömb, a Szentágothai János Kutatóközpont és a Gyógyszerésztudományi Kar Rókus utcai épületében rendezzük. Minden korosztályt szeretettel várunk, hiszen lesz Teddy Maci Kórház a legkisebbeknek, anatómiai, élettani, mikrobiológiai, biofizikai, farmakológiai, gyógynövénytani bemutató a nagyobbaknak, és az igazán elszánt közönség részt vehet a Szimulációs Oktató Központ újraélesztési tanfolyamán vagy az Igazságügyi Orvostani Intézet kriminalisztikai bemutatóin is.

A Dékáni Tanácsteremben tudományos előadásokat hallgathatunk az általános iskolásoktól és már tapasztalt kutatóktól, mindezek mellett az aulában folyamatos szoptatási tanácsadás, és különböző szűrőprogramok és prevenciós tanácsadások várják az érdeklődőket.  

 

Szeretettel várnak minden kedves látogatót a Szervezők!

Dr. Nyitrai Miklós egyetemi tanár, tudományos dékánhelyettes
Dr. Tamás Andrea egyetemi docens, Anatómiai Intézet
Dr. Duga Zsófia  irodavezető, Magyar Felvételi és Hallgatói Szolgáltató Iroda           

 

Felhívjuk figyelmüket, hogy bár a programok ingyenesek, a helyek korlátozott száma miatt a programok nagy része előzetes regisztrációhoz kötött.

A részletes program megtekinthető a rendezvény honlapján, ahol regisztrálhatnak is az érdeklődők. 

http://www.kutatokejszakaja.hu/2016/esemenynaptar/index.php?menu_id=4&hely=12      

Az elem már a listában van!
Nem tehet be a listába 5-nél több elemet!
Sikeresen mentve
Hiba a mentés során!