A kiemelkedően eredményes oktatók 7 szokása

2017. szeptember 29.

oktatói készségfejlesztő workshop

Karunkon 2013-tól szervezünk évente kétszer oktatói készségfejlesztő workshopot. A következő rendezvényünket 2017. október 11-én, szerdán 14.00 órakor a Dékáni Tanácsteremben, "A kiemelkedően eredményes oktatók 7 szokása" témában tartjuk.

A workshopon egy olyan képzés főbb elemeit mutatjuk be, melyet a közeljövőben oktatóknak, kutatóknak, klinikusoknak kínálunk. Többek között: hatékony időgazdálkodás, kapcsolatmenedzsment és egyéb témákban. A workshop a hagyományoknak megfelelően interaktívan zajlik, ahol

  • rövid élményszerű beszámolók hangzanak el karunk oktatóitól arról, hogy számukra miben hozott újat a „7 szokás” megismerése, és miben tapasztalják a képzés pozitív hatásait munkájukban (és magánéletükben)
  • a résztvevőknek kisebb csoportokban lehetősége lesz röviden megtapasztalni azt is, mit takar egy-egy „szokás”, és milyen alkalmazási lehetőségei vannak.

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését, részvételi szándékát és e-mail címét kérjük, hogy 2017. október 4-ig jelezze a Dékáni Hivatalnak (dekani.hivatal@aok.pte.hu), hogy az Ön számára külön meghívót és részletes programot tudjunk küldeni.

Tisztelettel és köszönettel:

 

Prof. Dr. Miseta Attila

dékán   

 

Prof. Dr. Füzesi Zsuzsanna

elnök, Feedback Bizottság

 

Az elem már a listában van!
Nem tehet be a listába 5-nél több elemet!
Sikeresen mentve
Hiba a mentés során!