Cipősdoboz akció a Gilvánfai Tanoda gyermekei részére

2017. november 28.

Kedves Kollégák!

Ebben az évben is szeretnék támogatni a gilvánfai gyerekek karácsonyi örömét.

Az előző két évben segítségetekkel  sok szegény-sorsú család számára sikerült örömet okozni ajándék dobozainkkal és a perselyünkben összegyűlt pénzadományokkal.

A Gilvánfai Tanoda és Szama da Noi Egyesület munkatársai idén is  sok segítséget nyújtottak a Műveleti  Medicina Tanszék szakmai programjainak megvalósításához, ezért szeretnénk csatlakozni adomány-gyűjtő munkájukhoz és továbbítjuk felhívásukat szélesebb körben az ÁOK dolgozói számára.

Kérjük, ha tehetitek, állítsatok össze egy cipődobozban csomagolt ajándék-pakkot. Az édességeken és játékokon túl szívesen fogadják a tisztálkodó szereket is. A gyerekek 3 évtől 14 éves korig kapnak adományokból összegyűlt ajándékokat.

Kérünk benneteket, hogy a dobozra kerüljön rá, hogy hány éves korú és milyen nemű gyermeknek szánjátok az ajándékotokat.

Ruhaneműk szétosztására idén nincs mód.

 

A gyűjtés december 14-ig tart és Széll Katalinnak, Arnold Nikolettnek vagy Jäger Anettnek adhatjátok le a csomagokat illetve a Műveleti Medicina Tanszéken dobhatjátok be a pénzadományokat a lezárt gyűjtő-dobozba.

 

Segítségeteket előre is köszönjük!

 
 
 
 
Az elem már a listában van!
Nem tehet be a listába 5-nél több elemet!
Sikeresen mentve
Hiba a mentés során!