Gyűjtés a Gyermekklinika daganatos betegeiért

2017. december 11.

A Pécsi Gyermekklinikán gyógyuló daganatos gyermekekért indítottak gyűjtést a Magyar Földre Mozgalom tagjai, a kezdeményezés megálmodója a gyulai Csík Nándor. Csatlakoztak hozzá barátai is, az ismert zenész, Kőházy Ferenc - alias FankaDeli -, a Star Wars jelmezeket készítő Dukovits Krisztián, Dj. Dominigue, Gyetván Csaba tévés személyiség, valamint bloggerek és vloggerek. Az adománygyűjtés egyik célja az, hogy az onkológiai osztály beszerezhesse a legmodernebb felszereléseket, emellett szeretnék a kicsik mindennapjait is szebbé tenni, programokat szervezni és biztosítani, hogy eljuthassanak lovastáborba, hajós és vitorlás kirándulásra, színházba, moziba.

Akit megérintett az ügy, felajánlását december 31-éig, az Eurakvilo Gyermekonkológiai és Gyermekhospice Közhasznú Alapítvány 10300002-10531950 49020012-es (MKB bankos) számlaszámára juttathatja el. Az átutalás megjegyzés/közlemény rovatában a "küldetés" szóval jelezze, hogy ő is az ügy mellé állt. Aki beszáll a gyűjtésbe és megosztja a küldetés promóciós videóját a facebookon, automatikusan sorsoláson vehet részt, és megnyerheti Dukovits Krisztián, Star Wars-jelmezkészítő rohamosztagos sisakját.

Az Eurakvilo Alapítvány a Pécsi Tudományegyetem Gyermekklinikájának onkohematológiai osztályán kezelt daganatos, illetve leukémiás gyermekek és családjaik támogatására jött létre. Jótékonysági események szervezésével, adománygyűjtő akciókkal igyekszik biztosítani azt a hátteret, amivel az osztály működését, a szakmai személyzet továbbképzését, mentálhigiénés gondozását, valamint az eszközbeszerzéseket és az érintett családok életét segíthetik.

Forrás

Dunántúli Napló

Az elem már a listában van!
Nem tehet be a listába 5-nél több elemet!
Sikeresen mentve
Hiba a mentés során!