Idegen nyelvű képzés – már elérhetők az új többletfeladat-kitűző lapok!

2018. január 22.

Elkészültek és a Kancellária/ÁOK-GYTK Gazdasági "Referatúra" Dokumentumtárából letölthetőek az ÁOK és a GYTK idegen nyelvű képzési programjaiban oktatóként közreműködő PTE-közalkalmazottak számára kitölthető többletfeladat-kitűző lapok.

 

Itt hívjuk fel a figyelmet, hogy a 2018. január 26-ával záródó szerződéses időszakot érintő óra- és vizsgajelentések megküldésének, befogadásának határideje 2018. február 15.-e! Ezt követően az elmaradt teljesítés-igazolásokat nem áll módunkban befogadni és kifizetésre továbbítani!

 

FIGYELEM! Amennyiben az érintett oktató/óraadó mindkét érintett kar (ÁOK, GYTK) idegen nyelvű képzési programjaiban  is oktat, úgy kétféle dokumentum-mintát kell alkalmazni!

 

Tájékoztatjuk Önöket arról, hogy a külsős oktatóként (óradóként, vizsgáztatóként) közreműködők számára kitölthető M-es szerződések mintái – a HPI-vel folyamatban lévő egyeztetések lezárultát követően – várhatóan ugyancsak ezen a héten elérhetővé válnak.

 

Felhívjuk a figyelmet, hogy sem a többletfeladat-kitűző lapok, sem a megbízási szerződések aláírása nem történhet visszamenőleg, azaz a  dokumentumok kitöltésének, ellenjegyzésének és a munkáltató/kötelezettség-vállaló aláírásának a feladat teljesítésének megkezdését megelőző időpontban kell megtörténnie.

 

Tisztelettel:

Kancellária/ÁOK-GYTK "Referatúra"

Az elem már a listában van!
Nem tehet be a listába 5-nél több elemet!
Sikeresen mentve
Hiba a mentés során!