Új M-es szerződés-minta az idegen nyelvű képzésben oktatók számára!

2018. január 30.

Tájékoztatjuk az érintetteket, hogy a HPI közreműködésével elkészült az idegen nyelvű képzési programok külsős oktatóinak díjazására alkalmazható M-es blanketta-szerződés mintája.

Az ÁOK/GYTK Gazdasági „Referatúra” Dokumentumtárából elérhető/letölthető szerződés-minta blanketta-szerződésnek minősül. Ez azt jelenti, hogy a személyes adatok kitöltésén túlmenően más adat és tartalom nem módosítható. A rögzített tartalom miatt jogi ellenjegyzés nem szükséges.

A mintában külön munkalapon találhatók az ÁOK, illetve a GYTK idegen nyelvű képzési programjaiban résztvevő külsős oktatókkal kötendő M-es blankettaszerződések mintái.

A szerződéshez, illetve kifizetéshez szükséges mellékletek, így a 2018. évi adóelőleg-nyilatkozat és annak kitöltési útmutatója, a nyugdíjas megbízottak által kitöltendő, a nyugdíj jellegére vonatkozó nyilatkozat, a FIR feltöltéséhez szükséges adatkezelési nyilatkozat, valamint a „Nyilatkozat végzettségi adatokról- FIR” megnevezésű nyomtatvány a HPI honlapjáról érhetők el!

 

Kancellária/ÁOK-GYTK Gazdasági „Referatúra”

Az elem már a listában van!
Nem tehet be a listába 5-nél több elemet!
Sikeresen mentve
Hiba a mentés során!