Oktatói készségfejlesztő workshop - június 2.

2022. május 5.

Immár kilenc esztendeje annak, hogy évente két alkalommal karunk oktatói készségfejlesztő workshopot szervez. A következő alkalom június 2-án, 13 órakor lesz a dékáni tanácsteremben, melynek a „PotePillars: Tanulási kultúra koncepció – bizonyítékon alapuló, az oktatásban alkalmazható stratégiák a stressz és a szorongás kezelésére” címet adták.

A workshop interaktív munkaértekezlet, melynek legfontosabb elemei:

  • rövid összefoglalás azokról a bizonyítékokon alapuló stratégiákról - az oktatási stratégiák megváltoztatásától kezdve a konkrét osztálytermi beavatkozásokig -, amiket az oktatók alkalmazhatnak a diákok stresszének és szorongásának kezelésére és enyhítésére a hallgatói, tanulmányi elköteleződés és felelősségvállalás növelése érdekében
  • eseten alapuló csoportmunka a stresszkezelő módszerek relevanciájáról és felhasználási lehetőségeiről, illetve azok integrációs lehetőségeiről az oktatásban, oktatók, hallgatók bevonásával, azaz a résztvevők saját tapasztalatainak és ötleteinek megosztásával.

Amennyiben szeretne részt venni a rendezvényen, jelezze azt az ookt@aok.pte.hu e-mail címen, nevének és intézetének feltüntetésével.

Remélik, hogy a korábbi sikeres workshopokhoz hasonlóan, a mostani rendezvény is hozzájárul oktatóink eredményesebb munkájához!

Örömmel várják jelentkezését és a workshopon való részvételét!

Dokumentum(ok)