Ez a PTE ÁOK új honlapja.  |  Vissza a régi honlapra

TÁJÉKOZTATÓ

Tisztelt Betegeink!

A COVID-19 (Korona) vírus fertőzés terjedésének megelőzése, pácienseink és munkatársaink biztonsága érdekében a PTE KK Bőr-, Nemikórtani és Onkodermatológiai Klinikán 2020. március 16-tól csak sürgősségi vagy tartós egészségkárosodással járó esetben végzünk betegellátást. A sürgősségi ellátást igénylő bőrbetegségek listáját (Bőrgyógyászati sürgősségi betegellátás) itt találja.

Onkológiai vagy krónikus betegség miatt kezelésben (például biológiai terápiában, immunterápiában, stb.) részesülő betegeink részére a gyógyszereket, vényeket továbbra is biztosítjuk, de javasoljuk, hogy telefonon egyeztessenek kezelőorvosukkal a vizittel kapcsolatban.

Nem sürgősségi bőrbetegségek esetén betegeink részére VIRTUÁLIS konzultációs (Virtuális vizit tájékoztató) lehetőséget (telefon/skype konzultáció) biztosítunk, melynek során, szükség esetén e-recept felírására történik.

A HÍREK – menüpontban bővebb tájékoztatást találnak klinikánk működéséről a COVID-19 vírus miatti óvintézkedések ideje alatt.

Prof. Dr. Gyulai Rolland

Klinikaigazgató PTE KK Bőr-, Nemikórtani és Onkodermatológiai Klinika

Igazgatói üdvözlet

Üdvözöljük a Pécsi Tudományegyetem Bőr-, Nemikórtani és Onkodermatológiai Klinika megújult honlapján! 

Klinikánk a Dél-Dunántúl első számú bőrgyógyászati központjaként a bőrbetegségek valamennyi típusának kezelésével foglalkozik. Általános és speciális járóbeteg rendeléseink és 30 ágyas fekvőbeteg részlegünk a Magyarországon elérhető teljes ellátási lehetőségeket biztosítja a betegek számára. A Klinika munkatársai a betegellátó tevékenység mellett a Pécsi Tudományegyetem oktatóiként mind az orvostanhallgatók mind a bőrgyógyász szakorvosok képzésében is fontos szerepet töltenek be. A klinika alapvető feladatának tekinti a bőr működésének és a bőrbetegségek kialakulásának kutatását, mert valljuk, hogy színvonalas betegellátás és oktatás csak megfelelő kutatói alapokon működhet.

Prof. Dr. Gyulai Rolland, PhD
klinika igazgató

2013.12.09. Interjú Prof. Dr. Gyulai Rolland, PhD Klinika igazgatóval: Új telephelyre költözött a Bőr-, Nemikórtani és Onkodermatológiai Klinika

Bemutatkozó kisfilmünk

2017.06.25. Interjú Prof. Dr. Gyulai Rolland, PhD klinika igazgatóval

 

Recepció, Beteginfó:  +36-72-536870