Ez a PTE ÁOK új honlapja.  |  Vissza a régi honlapra

TÁJÉKOZTATÓ

Tisztelt Betegeink!

A COVID-19 (Korona) vírus fertőzés terjedésének megelőzése, pácienseink és munkatársaink biztonsága érdekében a PTE KK Bőr-, Nemikórtani és Onkodermatológiai Klinikán telefonos időpont foglalás szükséges a +36/72/536-870 számon.

A foglalt időpont előtt kérjük maximum 5-10 perccel korábban érkezzenek, az északi bejárat felől lépjenek be. Az épületbe kisérő nélkül érkezzenek.

Maszk használata kötelező.

Betegellátás előtt a következő eljáráson kell átesnie, hőmérséklet mérés, kézfertőtlenítés, járványügyi nyilatkozat, védőmaszk ellenőrzése.

Prof. Dr. Gyulai Rolland

Klinikaigazgató PTE KK Bőr-, Nemikórtani és Onkodermatológiai Klinika

Igazgatói üdvözlet

Üdvözöljük a Pécsi Tudományegyetem Bőr-, Nemikórtani és Onkodermatológiai Klinika megújult honlapján! 

Klinikánk a Dél-Dunántúl első számú bőrgyógyászati központjaként a bőrbetegségek valamennyi típusának kezelésével foglalkozik. Általános és speciális járóbeteg rendeléseink és 30 ágyas fekvőbeteg részlegünk a Magyarországon elérhető teljes ellátási lehetőségeket biztosítja a betegek számára. A Klinika munkatársai a betegellátó tevékenység mellett a Pécsi Tudományegyetem oktatóiként mind az orvostanhallgatók mind a bőrgyógyász szakorvosok képzésében is fontos szerepet töltenek be. A klinika alapvető feladatának tekinti a bőr működésének és a bőrbetegségek kialakulásának kutatását, mert valljuk, hogy színvonalas betegellátás és oktatás csak megfelelő kutatói alapokon működhet.

Prof. Dr. Gyulai Rolland, PhD
klinika igazgató

2013.12.09. Interjú Prof. Dr. Gyulai Rolland, PhD Klinika igazgatóval: Új telephelyre költözött a Bőr-, Nemikórtani és Onkodermatológiai Klinika

Bemutatkozó kisfilmünk

2017.06.25. Interjú Prof. Dr. Gyulai Rolland, PhD klinika igazgatóval

Uv és a bőrrák

 

Recepció, Beteginfó:  +36-72-536870