„Bending Course Hands On” fogszabályozás továbbképzés

2022. október 10.

Intézetünk szervezésében szeptember 24-én került sor a „bending course hands on” fogszabályozás továbbképzésre, melynek a Fogászati Klinika új Oktatási épülete adott otthont.

A kurzus meghívott előadója Dr. Martin Baxmann az Orthodentix többszörösen díjnyertes fogszabályozásra szakosodott klinika és a MyOrthoLab vezérigazgatója és alapítója volt.

Dr. Martin Baxmann több mint 15 éve tart nemzetközi előadásokat. Hatékony és könnyen megvalósítható fogszabályozási megközelítést oktat, mely sok éves klinikai tapasztalaton alapul.

2022-ben a DTMD Egyetem programigazgatója lett a fogszabályozás nemzetközi posztgraduális mesterképzésében.

Szerkesztőként és szerzőként Dr. Baxmann olyan szakkönyvekért felelős, mint a "Festsitzende Apparaturen zur Klasse-II-Therapie" (Quintessenz Verlag) vagy a "LeanOrthodontics®" könyvsorozat (MyOrthoBooks Verlag).

A dinamikus, humoros előadások és gyakorlati szemináriumok közötti feltöltődést a Teleky catering által biztosított kiváló finomságok biztosították.

Bízunk benne, hogy a jó hangulatú, tanulságos rendezvény során szerzett tapasztalatok hozzájárulnak a résztvevők szakmai fejlődéséhez.

Gurdán Zsuzsanna
PTE Fogászati Klinika,
Fogszabályozás

Galéria: