Két hétre lezárják a régi elméleti tömb északnyugati sarkánál található parkolót

2022. január 7.

Január 15-től két hétre lezárják a PTE Általános Orvostudományi Kar régi elméleti tömbjének északnyugati részénél található parkolót a 4. emeleten zajló felújítási munkálatok miatt.

Mint arról korábban már hírt adtunk, október elején kezdetét vette a PTE ÁOK Szigeti úti elméleti tömb negyedik emeletén a MediSkillsLab – Szimulációs Oktatási Központ területének felújítása, bővítése. A kivitelezés várható lezárási ideje 2022 nyár vége, de a nagyobb zajjal járó munkák 2022 elejére befejeződhetnek.

A munkálatok miatt 2021 novemberében és decemberében is voltak lezárások, most pedig új ideiglenes korlátozást jelentett be a Beruházási és Vagyongazdálkodási Osztály.

Friss tájékoztatásuk szerint a beruházás kivitelezését végző VivaPalazzo Zrt. az „A”, „E” szárnyat érintő északi homlokzaton történő nyílászáró-cseréhez szükséges munkavédelmi előírások miatt bejelentette, hogy a régi elméleti tömb északnyugati sarkától keleti irányban 2022. január 15-től január 28-ig lezárják a parkolót. Az északnyugati épület bejáratnál védőtető létesül, így annak használata biztosított.

A parkolási helyzet enyhítése érdekében január 5-től az épülő Fogászati Klinika parkolóját is használhatják azok, akik érvényes behajtási engedéllyel rendelkeznek a Szigeti út - Janus Pannonius Klinikai Tömb területére. 

Címlapkép:

Kalmár Lajos fotóművész