Orientációs napok – szept.1-2.

2022. július 22.

Orientációs napokkal várja szeptember 1-jén és 2-án elsőéves magyar és külföldi hallgatóit a pécsi orvoskar és a gyógyszerészkar, személyes jelenlét mellett.

A Pécsi Tudományegyetem Általános Orvostudományi Kara és Gyógyszerésztudományi Kara szervezésében zajló, kétnapos programsorozat szeptember 1-jén indul az az orvoskar német programos általános orvos és fogorvos, valamint angol programos általános orvos, fogorvos, gyógyszerész és biotechnológus hallgatóknak szóló tájékoztatással. Szeptember 2-án a magyar programban kezdő, általános orvos, fogorvos és gyógyszerészhallgatókat várják előadások sorai. Mindkét nap lesznek fakultatív programok is, melyekre szeretettel várják a gólyákat a szervezők.

A legfontosabb információkról szóló tájékoztatókon (pl. a Tanulmányi Hivatal beiratkozással, szemeszterkezdéssel kapcsolatos tájékoztatója, a Magyar, az Angol és a Német Felvételi és Hallgatói Szolgáltató Irodák, valamint a hallgatói önkormányzatok előadása) kötelező a részvétel. A hallgatók turnusokban, időbeli eltolásokkal mehetnek majd az előadókba.

A szabadon választható programok között különféle workshopok szerepelnek, melyek segítséget nyújtanak a gólyáknak az egyetemi életben való boldoguláshoz. Az érdeklődőket számos stand is várja, ahol a kar és az egyetem további szervezeti egységeivel, programjaival, szolgáltatásaival lehet ismerkedni, emellett külsős szervezetek is jelen lesznek.

Az esemény egyes szekciói előzetes regisztrációhoz kötöttek, illetve létszámkorlátosak, ezért célszerű azokra mielőbb jelentkezni.

Bővebb információk, a programok időpontjai és a regisztrációs felületek itt érhetők el:

Orientációs kisokos

A letölthető, részletes programleírás itt található.

Dokumentum(ok)