Ez a PTE ÁOK új honlapja.  |  Vissza a régi honlapra

A HALLGATÓI ÖNKORMÁNYZAT KÜLDETÉSNYILATKOZATA:

A Hallgatói Önkormányzat a hallgatók legfőbb partnere, minden nap azért dolgozunk, hogy Titeket képviseljünk. Legfőbb céljaink között szerepel az itt tanulók elégedettségének folyamatos növelése, mentális jólétük megőrzése és tanulmányi előrehaladásuk segítése. A hallgatói érdekképviselet során, segítséget és támaszt biztosítunk a problémák megoldásában, illetve kommunikációs csatornaként működünk a hallgatók és az egyetem vezetése között.

Szervezetünk alapegységei a bizottságok, illetve a referensek:
Tanulmányi referensünk feladata a tanulmányokkal és a TVSZ-szel kapcsolatos ügyek intézése.
Fogorvos szakos referensünk jár el a fogorvostanhallgatók érdekképviseletében, illetve felel a Pécsi Fogorvos Szaknapok szervezéséért.
Kommunikációs Bizottság felelős mind a felétek irányuló, mind a szervezeten belüli kommunikációért, illetve marketingért.
Az Oktatásfejlesztési Bizottság feladatai közé tartozik az intézetekkel való kapcsolattartás, a tantárgyak fejlesztésével összefüggő kérdéskörök megbeszélése és prezentálása, illetve a gyorstalpalók megtartása.
Külügyi Bizottság szervezésében jön létre a Language Café és az EGSC-vel való együttműködés által történik a kapcsolatteremtés és -tartás a magyar és külföldi hallgatók között.
Sport és Kulturális Bizottság a sporttal, ismeretterjesztéssel és egyéb szórakoztatással egybekötött rendezvények szervezésével, lebonyolításával és azok koordinálásával foglalkozik.

Irodavezetőnk pedig készséggel ad választ a Diákirodába betérők kérdéseire. Vele kezdődnek, szerveződnek és érnek véget feladataink.

Egységként, csapatként működünk, mindannyian Értetek vagyunk, hogy a nehéz időkben is gördülékenyen vegyük az előttünk álló akadályokat.