Pályázat a Hallgatói Önkormányzat csapatába

2021. július 29.

Kedves Hallgatótársak!

Nyílt pályázatban keressük csapatunk, a Hallgatói Önkormányzat új képviselőit.

1. A meghirdetett pozíciók:
- Sport és Kulturális Bizottság tag: Az új tag az első hónapokban követi a bizottság munkáját, részt vesz a megbeszéléseken, elsajátítja a programok szervezésének alapjait. Megismerkedik a rendezvények szolgáltatóival, a velük való kapcsolattartás menetével.
- Kommunikációs Bizottság, közösségi médiás platformokért felelős tag: A Bizottságban feladata a HÖK közösségi médiás platformjain (Facebook oldalak, évfolyamcsoportok, Instagram, stb.) megjelenő tájékoztató posztok, emlékeztetők írása, poszt-képek szerkesztése, kreatív kampányok, szórakoztató tartalmak bevezetése, kidolgozása.
- Kommunikációs Bizottság, pályázatokért felelős tag: A tag feladata az Egyetemen belülről (pl. a Kartól és az EHÖK-től) származó pályázatok, illetve a külső megkeresések feldolgozása és kommunikálása a HÖK csatornáin keresztül a hallgatók felé.
- Külügyi Bizottság tag: Feladata, hogy közreműködjön a Hallgatói Önkormányzat többi bizottságával a nemzetközi hallgatók nagyobb arányú bevonásáért, érdekeik és szempontjaik érvényesítéséért. Kapcsolatot tart a külföldi hallgatókkal és képviselőikkel.
- Hallgatói Oktatásfejlesztési Csoport (HOCS) tag: Az intézetekkel való kapcsolattartáson és a szemeszter eleji gyorstalpalók megtartásán túl a tag részt vesz a HOCS koordinálásában. Az ott felmerülő kérdéskörök kidolgozásában (pl. a tantárgyak és a kurrikulum fejlesztése), illetve prezentálásában és tárgyalásában aktív szerepet vállal.

2. A pályázatnak tartalmaznia kell:
- az aláírt, beszkennelt jelentkezési lapot,
- fényképes önéletrajzot,
- motivációs levelet,
- Kommunikációs Bizottság pozíciói esetén ezen tájékoztató Facebook poszt formátumban feldolgozott munkaanyagát.

3. Egy hallgató csak egy pozícióra tudja leadni a pályázatát.

4. A hallgatói képviselői pozíciókért munkaarányosan ösztöndíj jár.

5. A pályázatokat csak elektronikus úton lehet leadni,
erre az e-mail címre küldve: aokhokpalyazat@gmail.com
eddig a határidőig: szeptember 5.

6. A pályázatot leadó hallgatókat az első két oktatási héten személyes interjúra invitáljuk, melynek idejét a leadási határidőt követően e-mailen keresztül egyeztetjük.


Bármi további kérdéssel a pályázatot illetően keressetek minket bizalommal, üzenetben vagy e-mailben. Jelentkezéseiteket és a későbbi közös munkát már nagyon várjuk!

Üdvözlettel:
A PTE ÁOK HÖK csapata

 


Kép forrása: firmbee.com