Csatlakozz a Hallgatói Önkormányzat csapatához!

2022. január 7.

Kedves Hallgatótársak!

A Hallgatói Önkormányzat nyílt pályázatban keresi új képviselőit.

1. A meghirdetett pozíciók:
- Elnöki referens: Az új tag segíti az elnökség munkáját adott projektek felügyeletével és vezetésével, illetve a napi teendőkben való részvétellel. Ezen felül felel a kari Küldöttgyűlés adminisztrációjáért és jegyzőkönyveket készít mind ezekről, mind az Önkormányzat belső gyűléseiről. Kezeli és nyomon követi a hallgatói munkákat, illetve kimutatásokat készít a szervezet munkájáról.
- Fogorvos szakos referens: Az első hónapokban szorosan együtt dolgozik a jelenlegi referenssel. Kisegíti a munkáját, részt vesz a megbeszéléseken, elsajátítja a fogorvos szakos hallgatók képviseletének és a szakhoz köthető események szervezéseinek alapjait.
- Tanulmányi referens: Kezdetben együtt dolgozik a jelenlegi referenssel, munkájának segítése közben elsajátítja a tanulmányi ügyek intézéséhez szükséges alapokat, megismeri a Tanulmányi és Vizsgaszabályzatot (TVSZ), illetve a Térítési és Juttatási Szabályzatot (TJSZ). Részt vesz az üléseken, megbeszéléseken, megismeri a tisztséghez köthető képviseleti fórumokat.

2. A pályázatnak tartalmaznia kell:
- az aláírt, beszkennelt jelentkezési lapot,
- fényképes önéletrajzot,
- motivációs levelet.

3. Egy hallgató csak egy pozícióra tudja leadni pályázatát.

4. A hallgatói képviselői pozíciókért munkaarányos ösztöndíj jár.

5. A pályázatokat csak elektronikus úton lehet leadni,
erre az e-mail címre küldve: aokhokpalyazat@gmail.com
eddig a határidőig: február 6.

6. A pályázatot leadó hallgatókat a tavaszi szemeszter első szorgalmi hetében személyes interjúra invitáljuk, melynek idejét a leadási határidőt követően e-mailen keresztül egyeztetjük.

Bármi további kérdéssel a pályázatot illetően keressetek minket bizalommal, üzenetben vagy e-mailben. Jelentkezéseiteket és a későbbi közös munkát már nagyon várjuk!

Üdvözlettel:
A PTE ÁOK HÖK csapata