Ez a PTE ÁOK új honlapja.  |  Vissza a régi honlapra

Korábbi tanulmányok befogadása (kreditátvitel)

KREDITÁTVITEL

Előzetesen folytatott tanulmányok elismerése

 

A PTE ÁOK hallgatói (kreditátvitel) és pályázói (előzetes kreditátvitel) számára lehetőség van egyes kötelező és/vagy választható tárgyakat teljesítettként elismertetni. Alapvető követelmény, hogy az elismertetés során megnevezett előzetes tanulmányok érdemjeggyel záruljanak.

1. Kérjük vizsgálja meg a karon elfogadott kötelező és választható tárgyak listáját és tartalmát honlapunkon. Válassza ki, hogy korábbi tanulmányai alapján mely ÁOK-s tárgyakra kíván kreditátviteli kérelmet beadni!

2. Töltse ki a Jelentkezési lapot a kiválasztott szakra (egy példányban), melyhez csatolja az Önre vonatkozó hitelesített ajánlott tantervet!

3. Minden egyes kreditáltatásra kiválasztott PTE ÁOK-s tantárgyhoz, melyet korábbi tanulmányai alapján szeretne elismertetni, töltsön ki egy Szakvélemény nyomtatványt! 

4. Minden szakvélemény nyomtatványhoz mellékelnie kell a leckekönyvkivonatot és az elismertetni kívánt korábban teljesített kurzus(ok)ról szóló részletes leírás(oka)t, melyek tartalmazzák a következő adatokat: mikor és hol végezte a tárgyat, vizsgaforma, jegy, hallgatott óraszám (előadás, gyakorlat, szeminárium), részletes tematika, az anyaintézmény kompetens ügyintézőjének elérhetősége.

5. Csak hitelesített (minden oldalon lepecsételt és aláírt) leckekönyvkivonatot, ajánlott tantervet és kurzusleírást áll módunkban befogadni és csak hiánytalan kérelmek kerülnek feldolgozásra.

6. Kérjük, a kérelmet a következő postacímre juttassa el őszi félév esetén legkésőbb augusztus 1-ig, tavaszi félév esetén legkésőbb január 1-ig:

 PTE ÁOK Tanulmányi Hivatal, 7624 Pécs, Szigeti út 12.

 

Kreditátviteli jelentkezési lap:

Általános orvos
Fogorvos
Biotechnológia

Szakvélemény: azonos valamennyi szak esetén!

Technikai kredit nyomtatvány

 

 

 

További információkat az átvételi eljárásról a TVSZ-ben és a Kar kreditátviteli eljárásrendjében olvashat a Tanulmányi Hivatal honlapjának Szabályzatok és útmutatók menüpontjában. A Kreditátviteli Bizottságról további információk a Bizottság honlapján érhetők el.

 

Üdvözlettel:

A Tanulmányi Hivatal munkatársai

 

Az angol és német nyelvű képzésekre vonatkozó tájékoztatáshoz kérjük, váltson nyelvet a jobb felső sarokban.

 

 

Archiv: 

A 2016. március 07-ig érvényes, korábbi kari kreditátviteli eljárásrend