Teddy Maci Családi nap - április 7.

2018. március 26.

Hatodik alkalommal rendelnek a "Teddy doktorok" a Teddy Maci Kórház Családi Nap keretében április 7-én, szombaton, 9:30-13:00 között, a Dr. Romhányi György Aulában.

A Teddy Maci doktorok segítségével a gyerekek játszhatnak a Teddy kórházban, a Teddy műtőben, a Teddy fogászaton, és a Teddy gyógyszertárban. Mindemellett ellátogat hozzájuk Figura Ede zenés műsorával, lesz arcfestés, valamint lehetőség lesz a mentő-, a tűzoltó és a rendőrautó megtekintésére is.

Idén új állomásokkal készülünk a Teddy Maci Családi Napunkra: az Anatómia Intézet közreműködésével megismerhetitek az emberi agyat, a Mikrobiológiai Intézet támogatásával a legapróbb élőlények világába kaphattok betekintést, lesz szó az egészséges táplálkozásról, kipróbálhatjátok az újraélesztést, és a szokásos ambulancia és műtő mellett idén is kinyit Teddy Maci Patikája és Fogorvosi rendelője. Külföldi hallgatóink segítségével megtanulhatjátok a különböző testrészek angol és német neveit is, szóval tartalmas délelőttnek nézünk elébe!

A Teddy Maci Kórház nemrég új köpenyeket és műtősruhákat szerzett be a gyerekek számára, így akár egyszerre negyvenen is beöltözhetnek orvosnak.

A szervezők szeretettel várnak kicsiket, nagyokat, és persze a plüssállatokat is!

A belépés ingyenes.