Kortalan Tudomány Konferencia és Fesztivál - okt. 2-5.

2019. szeptember 26.

A Pécsi Tudományegyetem Transzdiszciplináris Kutatások Intézete az Egészségtudományi Karral, a Szentágothai Szakkollégiummal és a Közgazdaságtudományi Karral társszervezésben ismét megrendezi a Kortalan Tudomány Konferenciát és Fesztivált, melynek célja egyetemünk kultúrájának és kutatásainak elismerése és ünneplése, valamint az igényes és érthető tudománykommunikáció mellett interaktív együttműködések létrehozása az egyetem körein belül és kívül egyaránt.

Az idei magyar és angol nyelvű nemzetközi konferencia és művészeti fesztivál témaköre – hasonlóan a tavalyi rendezvényhez – az „Art of Ageing” (Öregedés művészete), melyet nemcsak biológiai folyamatként értelmezünk, hanem egy általános és univerzális folyamatként is, mely az idő múlását jelzi.

A rendezvényfolyam 2019. október 2-5. között kerül megrendezésre Pécsett több helyszínen, köztük a PTE Általános Orvostudományi Karán, a PTE Egészségtudományi Karán, a Király utcai Reggeliben, Trezorban, 19 Bar&Shopban és Reménysugár Kulturális Egyesületben, valamint a Püspöki Magtár Látogatóközpontban.

További részletek és regisztráció:

itdweb.hu

Az elem már a listában van!
Nem tehet be a listába 5-nél több elemet!
Sikeresen mentve
Hiba a mentés során!