Innovációs nap - november 5.

2019. október 29.

2019. november 5-én, a Pécsi Tudományegyetem Transzdiszciplináris Kutatások Intézete az EIT Health támogatásával ismét megszervezi a HUB [Health – University – Business] Collaborations elnevezésű Innovációs Napját, mely lehetőséget teremt az országhatárokon átívelő kutatási-, oktatási, valamint üzleti kapcsolatok megalapozásához.

Az EIT Health iDay-en elsődlegesen olyan szakemberek előadásait hallgathatjuk meg, akik „sikersztorikkal” rendelkeznek az üzleti innováció területén és egyfajta mintát, példát mutatnak az esemény fő célközönségének, a fiatal innovátoroknak.

Az előadások mellett párhuzamosan lehetőséget biztosítunk a tavaly is nagy sikerrel futó verseny, a HACKATHON-on való részvételre, amelyen a fiatal szakembereknek egy aktuális, egészségügyi probléma megoldásán kell dolgozniuk egy „ideation” módszertan alkalmazásával.

A nap folyamán a résztvevők több alkalommal rövid tréningeken vesznek részt, amelyek hozzájárulhatnak a feladatuk sikeres végrehajtásához. A nap végén a versenyzők rövid pitch formájában ismertetik eredményeiket a zsűri és a további előadásokon részt vevők előtt.

További részletek:

http://itdweb.hu/hu/hub-collaborations-innovacios-nap-pecsett-2019/

Az elem már a listában van!
Nem tehet be a listába 5-nél több elemet!
Sikeresen mentve
Hiba a mentés során!