DDRS 2020 Nemzetközi Gyógyszerkutatási Konferencia - március 17-19.

2020. január 14.

A Semmelweis Egyetem 250 éves jubileumi tudományos rendezvényei között kiemelt helyet foglal el a 2020. március 17-19. között Budapesten, a Margitszigeten megrendezésre kerülő DDRS 2020 Nemzetközi Gyógyszerkutatási Konferencia.

Az Európában egyedülálló nemzetközi konferencián a gyógyszerkutatásban, gyógyszerfejlesztésben résztvevő összes partner képviselteti magát: a gyógyszeripari szakemberek mellett a kutatóhelyek, egyetemek kutatói, valamint a gyógyszerügyi szabályozás (gyógyszerfelügyelet) hazai, európai, amerikai, ausztráliai felsővezetői vesznek részt meghívott előadóként.

A Konferencia hivatalos nyelve az angol. A tematikusan 12 szekcióra osztott 3 napos program során közel 35 keynote és plenáris előadás hangzik el, amelyek mellett poszterprezentációkra is lehetőség nyílik. A délelőtti és délutáni szekciókat követően, két moderátor segítségével az előadók, a felkért hozzászólók és a hallgatóság között interaktív „Panel Discussion” teremt semleges platformot a mindennapi gyógyszerkutatási és regisztrációs kérdések megválaszolására. Mindez elősegíti a gyakorló orvosok és a gyógyszerészek új terápiás ismereteit is. A tudományos rendezvényen a szakterület hazai és nemzetközi kiállítói és CRO-i is jelen lesznek.

További részletek a regisztrációról és a programról:

ddrs2020.hu

Dokumentum(ok)

Az elem már a listában van!
Nem tehet be a listába 5-nél több elemet!
Sikeresen mentve
Hiba a mentés során!