Entrepreneurial Skills Development Program, Philadelphia

2020. február 14.

Az ENRICH in the USA projekt keretében 2020. március 19-24. között Philadelphiában kerül megrendezésre az Entrepreneurial Skills Development Program (ESDP).

A célközönség kezdő vagy karrierjük közepén járó kutatók, akiknek a tevékenysége nagy innovációs potenciállal rendelkezik, és szeretnék megvizsgálni munkájuk piacosításának lehetőségeit az Egyesült Államokban. A háromnapos képzés költsége mindössze 50 euró. Az egyéb költségek (utazás, szállás, stb.) a sikeres pályázókat terheli. A képzési program kapcsolódik az American Chemical Society március 22-26. közötti találkozójához, amelynek címe: Macromolecular Chemistry: The Second Century. Mivel a képzési program egy, a kémiatudományokat középpontba helyező eseményhez kötődik, ezért a kapcsolódó kutatási pályázatokat preferálja a kiíró.

A pályázati határidő: 2020. február 27.

A pályázat keretei

Az ENRICH in the USA (European Network of Research and Innovation Centres and Hubs = Kutatási és Innovációs Központok Európai Hálózata) projektet a NearUS működteti, ami az EU Horizont 2020 kutatási és innovációs programjából kapott finanszírozást.

Az Európai Bizottság támogatásával ez a felhívás részben támogat 20 résztvevőt. Maga a program több mint 20.000 euró értékű, ami a program során tartandó képzéseket, információs foglalkozásokat és anyagokat, a helyszínek biztosítását, a vendég előadókat, valamint az étkezéseket foglalja magában.

Az American Chemical Society (ACS) március 22-26. közötti találkozóján való részvétel opcionális, ennek a részvételi díját nem tartalmazza sem a támogatás, sem az 50 eurós önköltség.

A pályázatra a kiválasztás folyamatosan zajlik, amely lezárul, ha a 20 férőhely betöltésre kerül, de legkésőbb 2020. február 27-én.

A sikeres pályázók mentort kapnak maguk mellé.

A képzés információs üléseken és műszaki képzéseken való részvételt biztosít, amelyek a kereskedelem stratégiáiról, a technológia átadásáról, karrierfejlesztésről, tárgyalásokról, az IP védelméről, a szabadalmakról, tárgyalási gyakorlatokról és a marketingről fognak szólni.

A résztvevőknek önállóan kell fedezniük az Egyesült Államokba történő kiutazásukat, a szállodai szállás költségeit, valamint a fent nem említett egyéb költségeket (pl. ESTA / VISA költségek, egészségbiztosítás, vacsorák, ACS regisztráció stb.).

A programon egy szervezettől csak egy résztvevő vehet rész támogatottan. További résztvevők is részt vehetnek a rendezvényen, de az ezzel járó költségeiket maguknak kell fedezniük.

Dokumentum(ok)

Az elem már a listában van!
Nem tehet be a listába 5-nél több elemet!
Sikeresen mentve
Hiba a mentés során!