A PTE KTK Business coach szakirányú továbbképzése - felhívás

2020. május 29.

A szenátusi döntés értelmében 2020 őszén a Közgazdaságtudományi Kar megfelelő létszám esetén elindítja Business coach szakirányú továbbképzését pécsi és budapesti helyszíneken.

A szak kialakításakor arra törekedtek, hogy minőségi, a hazai coach képzések sorából kiemelkedő, gyakorlatorientált, a coach szakma nemzetközi sztenderdjeit és trendjeit követő képzést kínáljanak hallgatóiknak, amiben a nemzetközi szakmai szervezetek tapasztalt képviselői is részt vesznek oktatókként. A kialakított tanterv és kimeneteli követelményrendszer megfelel a coach szakma új, szigorított jogszabályi környezetének, melynek sikeres elvégzésével hivatalosan is feljogosít a Business Coach megnevezés használatára.

A képzés Oktatási Hivatal általi nyilvántartásba vétele folyamatban van, ezt követően várhatóan augusztus elején indítják el a végleges jelentkezéseket. Az előre jelentkezés lehetőségével élőknek a jelentkezésről visszaigazolást küldenek, melynek megerősítését a végleges jelentkezés előtt kérik.

A képzés 2 féléves, de a korábban megszerzett kreditek és gyakorlati tapasztalat beszámítására lehetőség van, ezért akár egy félévre is lerövidülhet.

Terveik szerint az egyetem munkatársai, oktatói számára 20%-os képzési kedvezményt biztosítanak.

A képzésről részleteket az alábbi oldalon talál: 

ktk.pte.hu

Kapcsolat:

További kérdésekkel a businesscoachkepzes@ktk.pte.hu e-mail címen lehet keresni Bányai Editet és Kuráth Gabriellát.

Az elem már a listában van!
Nem tehet be a listába 5-nél több elemet!
Sikeresen mentve
Hiba a mentés során!