Futónagykövet kerestetik! - PTE jótékonysági futás

2020. július 16.

A PTE Sportiroda újra szeretné kérni önkéntes futónagykövetek segítségét, hiszen ha a járványügyi helyzet lehetővé teszi, akkor szeptember 12-én ismét megszervezné a „Fuss a rákgyógyításért!” elnevezésű jótékonysági futást.

Ki lehet futónagykövet?

Lényegében bárki, hiszen - jótékonysági rendezvény lévén - a felhívás nyitott, így az egyetemi polgárok mellett várják a nem PTE-s polgárok jelentkezését is.

Mik a futónagyköveti feladatok?

A PTE Sportiroda idén sem vár többet a futónagykövetektől, mint minél több futó toborzását az ismerősi, baráti, családi vagy akár munkahelyi környezetükből. Önkéntes követeink vállalják azt, hogy összegyűjtik csapatuk tagjainak részvételi díját (futónként minimum 1000 forint), és eljuttatják a sportiroda számára, illetve az eseményre biztosított ajándékpólókat átveszik, valamint kiosztják a csapattársaik között.

A részvételi díjakból befolyt összeget a PTE Sportiroda teljes egészében a beteg gyermekek kezelésére kívánja fordítani az Eurakvilo Gyermekonkológiai és Gyermekhospice Közhasznú Alapítványon keresztül.

Jelentkezés:

A jelentkezést online lehet elvégezni augusztus 9-ig, amihez nem kell mást tenni, mint az alábbi oldalon, a lap alján megjelenő regisztrációs gombok közül kiválasztani a megfelelőt, majd megválaszolni az elérhetőségekre vonatkozó kérdéseket.

Az elem már a listában van!
Nem tehet be a listába 5-nél több elemet!
Sikeresen mentve
Hiba a mentés során!