Pályázat leendő gyógyszerészhallgatók támogatására

2020. július 22.

Leendő gyógyszerészhallgatók támogatására hirdettek pályázatot a PatikaPlus Gyógyszertárak.

Olyan fiatalokat segítenek havi bruttó 50 ezer forinttal, akik nagyon jó tanulmányi eredménnyel rendelkeznek, felvételt nyertek valamely gyógyszerésztudományi karra, és motiváltak a gyógyszerész hivatásra. A pályázatokat szeptember 10-ig lehet benyújtani, a nyertes hallgatók meghatározott időre a PatikaPlus munkatársai lesznek.

A pályázaton azok a hallgatók vehetnek részt, akik az elmúlt tanévben fejezték be középiskolai tanulmányaikat, ebből az utolsó két évben legalább 4,5-es átlaguk volt, és felvételt nyertek a Szegedi, a Debreceni, a Pécsi Tudományegyetem, vagy a Semmelweiss Egyetem Gyógyszerésztudományi Karára.

A jelentkezési lap, a felvételt igazoló dokumentum és a középiskolai bizonyítvány másolata mellé csatolni kell egy motivációs levelet is. Az értékelésnél elsősorban a tanulmányi eredmény számít, azonos eredménnyel rendelkezőknél a motivációs levélben írtakat fogják mérlegelni.

A támogatás a képzés teljes idejére, azaz tíz szemeszterre nyerhető el. A támogatott hallgatókkal tanulmányi szerződést kötnek, melynek alapján a hallgató a végzettsége megszerzése után a PatikaPlus munkatársa lesz előre meghatározott időre.

A következő címre várják a pályázatokat: PatikaPlus Gyógyszertárak, 8000 Székesfehérvár, Rákóczi út 1. II. em. 217.

A beérkező munkákat szeptember 20-ig bírálják el, októberben folyósítják is az első támogatás összegét. További részletek a PatikaPlus honlapján.

Forrás:

szekesfehervar.hu

Az elem már a listában van!
Nem tehet be a listába 5-nél több elemet!
Sikeresen mentve
Hiba a mentés során!