Elérhetőek a tantárgyakat értékelő Feedback riportok

2020. augusztus 19.

Tisztelt Oktató!

Az Unipoll rendszer indexelési hibája miatt az elmúlt szemeszterekben nem állt módunkban megbízható hallgatói visszajelzést biztosítani az Ön számára.
Az Oktatásszervezési Iroda és az SDA Kft. segítségével sikerült kijavítani a tantárgyak riportjait érintő legjelentősebb hibákat. A gyakorlatokat és szemináriumokat értékelő, kurzus-oktató kapcsolatra épülő riportok azonban továbbra is csak tájékoztató jellegűek. Ennek ellenére, hogy segítséget nyújthassunk a távoktatás miatti fokozott kihívásokhoz, elérhetővé tehettük a riportokat.

A riportokat a NEPTUN rendszerben a 'Tanulmányi rendszer' > 'Információ' > 'Hallgatói véleményezés' helyen érheti el.

Szeretnénk felhívni a figyelmét egy kisebb hibára: a riport fejlécében nem jelennek meg a félbehagyott kérdőívek, az egyes kérdéseknél azonban azokat is odaszámolja. Emiatt lehet ott magasabb kitöltési szám, mint a kurzus hallgatói létszáma (emellett ne feledkezzünk meg a vizsgakurzust teljesítő hallgatókról sem, akik szintén kitölthetik a rájuk vonatkozó részeket). A félbehagyott kérdőívek aránya 2% alatt van, így bízunk benne, hogy ez érdemben nem torzítja az eredményeket.

A rendszer felépítéséből adódóan nekünk nem áll módunkban tesztelni vagy ellenőrizni (illetve utólag korrigálni) a riportokat. Ezért, ha bármilyen ellentmondást tapasztal, legyen kedves jelezze számunkra a feedback.biz@aok.pte.hu email címen, hogy a hibákat továbbítani tudjuk a rendszer fejlesztőinek.

Felhívjuk szíves figyelmét, hogy a hallgatóknak mindenkit értékelniük kellett, akik a gyakorlatokhoz vannak rendelve oktatóként. Sajnos több tárgynál is tapasztaltunk olyan megoldást, hogy minden gyakorlatvezető minden kurzushoz hozzá lett rendelve, illetve a kurzusokat intéző adminisztrátorok is oktatóként voltak feltüntetve (így őket is értékelték a hallgatók).

Az összes oktató kollégát ezúton kérjük, hogy a jövőben szenteljenek figyelmet a gyakorlatvezetők pontos megadására, hogy korrekt és személyre szabott visszajelzést adhassunk az Önök számára.


Együttműködésüket előre is köszönve,

Feedback Bizottság 

Az elem már a listában van!
Nem tehet be a listába 5-nél több elemet!
Sikeresen mentve
Hiba a mentés során!