Gyakorlati lehetőség végzősöknek és friss diplomásoknak

2020. szeptember 4.

Roche Diagnostics | Varsó, Lengyelország

Tanuló vagy friss diplomás vagy?

Szeretnél gyakorlati ismereteket szerezni az egészségügyi technológiáról és egyben továbbfejleszteni az üzleti készségeidet?

Ha igen, a Roche-nál magyarul beszélő gyakornokokat keresünk lengyelországi, Varsóban lévő EMEA (Roche RCSC) Regionális Ügyfélszolgálati Központunkba. Ha csatlakozol a programhoz, egy multinacionális csapat része lehetsz, amelynek feladata, hogy segítse szakértőinket a Roche fejlett orvosi technológiáival kapcsolatos változatos tudományos alkalmazások és technikai kérdések megoldásában, amelyeket jelenleg 7 ország kórházai és klinikái alkalmaznak. Munkánkkal segítünk az orvosoknak és az egészségügyi szakembereknek a stabil laboratóriumi munkafolyamatok biztosításában, és olyan gyógyászati megoldásokat ajánlunk, amelyek kiemelkedő ellátást nyújtanak a betegek számára.

A jelentkezéshez kérjük, küldd el angol nyelvű önéletrajzodat Ha Annie Nguyen asszonynak a ha.nguyen.hn2@roche.com címre, az e-mail tárgysorában a „Traineeship, HU” megjelöléssel. Kérjük, a leveled címzéséhez add hozzá másolatban a peter.maroti@aok.pte.hu címet.

"Minden gépen egy beteg élete múlik."

Dokumentum(ok)

Az elem már a listában van!
Nem tehet be a listába 5-nél több elemet!
Sikeresen mentve
Hiba a mentés során!