Tanévkezdési információk hallgatóknak

2020. szeptember 4.

Tisztelt Hallgató!

A Biofizikai Intézet nevében gratulálunk sikeres felvételijéhez és eredményes tanévet kívánunk! A járványhelyzet miatt oktatásunk kissé eltérő lesz a korábbi években megszokottaktól. Ennek fontosabb elemei – a teljesség igénye nélkül:

  • Az előadások és szemináriumok online formában lesznek megtartva a MS Teams felületén.
  • A gyakorlatokat csoportbontással tartjuk, hetente alternálva a jelenlétet igénylő manuális gyakorlatokat és azok online kiértékelését, megbeszélését.

Az oktatás menetéről és a járványügyi rendszabályokról az első gyakorlaton kapnak részletes tájékoztatást.

FONTOS! Az első gyakorlatot mindenkinek online formában tartjuk. Az első oktatási héten kérjük, senki ne keresse fel személyesen a Biofizikai Intézetet! Az órához a MS Teams felületen keresztül tud csatlakozni, ahová oktatási azonosítójával (Neptun vagy EHA-kód) és az ahhoz kapott jelszavával tud belépni. A Teams felületére való bejelentkezés és a használati útmutató az alábbi linkeken érhető el:

Belépés a Teams alkalmazásba

Teams felhasználói kézikönyv

Az előadásokat és a gyakorlatokat külön csoportként találja a Teams felületén. Az órarend szerinti időben csatlakozzon a naptárban beütemezett előadáshoz vagy gyakorlathoz.

A Microsoft Teams alkalmazásával kapcsolatban felmerülő technikai kérdések és problémák esetén a PTE Informatikai Igazgatóság tud segítséget nyújtani.

Üdvözlettel,

A Biofizikai Intézet munkatársai

Az elem már a listában van!
Nem tehet be a listába 5-nél több elemet!
Sikeresen mentve
Hiba a mentés során!