„Orvosok és gyógyszerészek együttműködése a bizonyítékokon alapuló egészségügyi ellátásban 2020-ban” - online továbbképző kurzus - november 27-28.

2020. október 13.

"Orvosok és gyógyszerészek együttműködése a bizonyítékokon alapuló egészségügyi ellátásban 2020-ban" címmel november 27-28-án online továbbképző kurzust szervez a Magyar Cochrane Tagozat.

A Tagozat célja, hogy az egészségügyi döntések minden egyes beteg esetében a legjobb és legmagasabb szintű információkon alapuljanak. Ennek megvalósulását az orvostudomány különböző területein folytatott kutatások eredményeinek szisztematikus összegzésével, valamint a minél szélesebb körben való elfogulatlan ismertetésével kívánják támogatni. Tevékenységük részét képezik továbbképző kurzusaik.

Idén szeretnék a magyar orvosképző helyek mellett, az orvosi körökön túl a gyógyszerész szakma képviselőit is a lehető legszélesebb körben bevonni.

A kurzuson való részvétel díjtalan, de előzetes regisztrációhoz kötött. A kurzus programja és jelentkezési lapja a Tagozat weboldalán érhető el: https://hungary.cochrane.org/hu. A kitöltött jelentkezési lapokat a cochrane@pte.hu e-mail címre várják. A kurzus PhD-hallgatók számára is nyitott.

Az elem már a listában van!
Nem tehet be a listába 5-nél több elemet!
Sikeresen mentve
Hiba a mentés során!