Csatlakozz Te is!

2020. november 5.

December 5-e éjszakáján a Mikulás azon fáradozik, hogy mindenkit meglepjen egy kis ajándékkal, és így csaljon mosolyt a gyermekek és felnőttek arcára. Igen ám, de mi van azokkal, akik ezt az éjszakát otthonuktól – és csizmájuktól – távol töltik, egy kórházban? Nekik elviszik az ajándékok

A 21 Nő az Egészségügyért Alapítvány immár három éve jótékonysági futással fejezi ki szimpátiáját az egészségügy munkatársaival és mindazokkal a betegekkel kapcsolatban, akik ezt az éjszakát kórházban töltik. Matyi Alexandra segítségével idén a már hagyománynak tekinthető budapesti futással egy időben, 2020. december 5-én Pécsett is megrendezik a jótékonysági Mikulás Futást.

Csatlakozz Te is a Mikulás futva közlekedő segítőihez, és juttassuk el együtt az ajándékokkal teli zsákokat Pécs kórházaiba!

Az eseményt az egészségügyi hatóságok érvényben lévő előírásainak megfelelően szervezik, maszkot minden résztvevő számára biztosítanak a helyszínen. A találkozó helyszíne és a futás útvonala később kerül kihirdetésre.

Kövesd az eseményt, és légy Te is Mikulás egy estére! A futóktól mindössze annyit kérnek, hogy viseljenek valami pirosat!

Szeretnék, ha minél több intézmény, szervezet, alapítvány és sajtóorgánum is velük tartana egy-egy nagykövetük részvételével.

November 25-ig várják azon partnerek jelentkezését, akik adományaikat szeretnék betenni a Mikulás csomagba: cukrot, diót, mogyorót, egyéb finomságokat, szép ajándékokat, könyveket, amelyeknek örül a kórházban lévő gyermek és felnőtt, a beteg, az orvos, a szakdolgozó, és mindegyik munkatárs, akik nélkül nem működhet egyetlen egészségügyi intézmény sem.

A futók és adományozók jelentkezését privát üzenetben, vagy az ajanlat@alexandra.hu e-mail címen várják!

Az elem már a listában van!
Nem tehet be a listába 5-nél több elemet!
Sikeresen mentve
Hiba a mentés során!