Digital public administration summit (DPAS) 1st workshop – december 3.

2020. november 30.

Először Magyarországon kerül megrendezésre olyan konferencia, amely dedikáltan a digitális közigazgatás és a digitális államkormányzás témájával foglalkozik.

2020. december 3-án, délelőtt 10 órától az Innovációs és Technológiai Minisztérium, a Belügyminisztérium, a Nemzeti Közszolgálati Egyetem és a Digitális Jólét Program hagyományteremtő céllal rendezi meg a DIGITAL PUBLIC ADMINISTRATION SUMMIT (DPAS) 1st Workshopot.

A konferencia előadásai és szekcióbeszélgetései többek között a mesterséges intelligenciával, a kiberbiztonsággal, az adatalapú közigazgatással, az adatvezérelt egészségügyi ellátással, a hálózatkutatással és a digitális államkormányzással foglalkoznak majd. A nemzetközi közigazgatás-fejlesztési konferencia célja a hazai és nemzetközi innovatív megoldások, a közigazgatást érintő digitalizációs lehetőségek, a trendek és jó gyakorlatok bemutatása mellett az állami szektor és a vállalati szféra együttműködésének segítése minden olyan digitalizációs terület megjelenítésével, amely a közigazgatást, az állam és az önkormányzatok működését is érinti.

További részletek a csatolmányban találhatók.

Dokumentum(ok)

Az elem már a listában van!
Nem tehet be a listába 5-nél több elemet!
Sikeresen mentve
Hiba a mentés során!