A Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara segítő akciója az egészségügyi dolgozók számára

2020. december 2.

A Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara - dr. Weiling Zsolt ötletéből kiindulva - egy hete indított akciót, melynek során eddig 3,4 millió értékben gyűlt össze utalvány, tartós élelmiszer, valamint az egészségügyben dolgozók számára hasznos kiegészítő. Mindezt dr. Csontos Csaba egyetemi docens vette át Rabb Szabolcs kamarai főtitkártól december elsején, az ÁOK Aneszteziológiai és Intenzív Terápiás Intézetében.

Mint dr. Weiling Zsolt elmondta, a kezdeményezés az Aneszteziológiai és Intenzív Terápiás Intézet orvosi köréből érkezett, melybe az iparkamara azonnal beleállt. A pécsi orvos leszögezte, hogy a kezdeményezés célja a koronavírus járvány miatti, extrém nyomás alá helyezett és elcsigázott egészségügyi dolgozók motiválása volt, megköszönve eddigi erőfeszítéseiket.

A felajánlások részét képezik a dolgozók számára nyújtott ingyenes szolgáltatások (fodrászat, masszázs, kozmetika, étterem, cukrászda), valamint a napi munkájuk során jól felhasználható tárgyi juttatások (gyümölcslé, csokoládé, zokni, törölköző, tusfürdő, kézkrém). Ezeket az adományokat az iparkamara vette szárnyai alá és szervezte egységes csomaggá, megszólítva a gazdaság szereplőit, az egészen kis vállalkozásoktól a nagy multinacionális cégekig. Ezzel az akcióval a megye vírus sújtotta gazdaságának is lökést adnak.

Forrás:

bama.hu

Az elem már a listában van!
Nem tehet be a listába 5-nél több elemet!
Sikeresen mentve
Hiba a mentés során!