Új COVID oltás időpontok!

2021. január 14.

Kedves Hallgatók,

Újabb időpontokat szerveztünk a COVID-19 mRNS vakcina (Pfizer/BioNTech) oltás ingyenes és önkéntes beadására, így jövő hét hétfőn és kedden is (2021. január 18, 19) van oltási lehetőség. Jelentkezni az alábbi linken lehet 2021. január 15., péntek 14:00 óráig, helyszín: 7623 Pécs, Rét utca 2. Rehabilitációs Központ földszint.

Kérjük, hogy a lefoglalt időpontban feltétlenül jelenjenek meg az oltás helyszínén. Amennyiben valamilyen előre nem látható (vis maior) okból kifolyólag az oltáson mégsem tudnak részt venni, kérem 8-16 óra között jelezzék az oltást koordináló személynél (Hegedűs Zsuzsanna) 06309199271-es számon (a telefonszámon időpontot egyeztetni nem lehet, kérjük, hogy emiatt ne telefonáljanak!).

Az oltásra jogosultaknak hozzájárulási, valamint járványügyi írásos nyilatkozatot kell tenni, amelyet az oltás helyszínén kell leadni. Kérjük, hogy az előre kitöltött nyomtatványokat vigyék magukkal az oltásra jelentkezők, a nemzetközi hallgatók az útlevelüket is vigyék magukkal. Dátumként az oltás napjának kell szerepelnie a nyilatkozaton. A nyomtatványokat csatoltan küldjük illetve letölthetőek itt.

Az oltás felvételére a magyar hallgatók esetében az a TAJ számot, a nemzetközi hallgatók esetükben a TAJ szám helyett az EHA/NEPTUN kódot kérjük megadni az időpont foglalásakor. Az oltásra minden 18 év feletti állampolgár jogosult, akinél az elmúlt 3 hónapban nem igazolódott a COVID-19 fertőzés (függetlenül attól, hogy volt-e tünetekkel járó megbetegedése). Jogosult az oltásra az is, aki a tavaszi hullámban SARS CoV-2 fertőzésen átesett. Azon hallgatók, akik az eddigiekben vagy most is részt vesznek önkéntesként tevékenységben, azok kérjük, hogy oltásra való igényüket az EHÖK felé jelezzék.

További oltási időpontokkal a későbbiekben fogunk jelentkezni, így akinek most nem sikerült regisztrálnia, türelmét kérjük, amíg az újabb oltóanyagok megérkeznek.

Üdvözlettel,

PTE ÁOK Hallgatói Szolgáltató Osztály

Az elem már a listában van!
Nem tehet be a listába 5-nél több elemet!
Sikeresen mentve
Hiba a mentés során!