Thesszaloniki Nyári Egyetem - “Autonomy and health care in the (post) pandemic era”

2021. január 18.

Örömmel adjuk hírül, hogy a Thesszaloniki Arisztotelész Egyetem  (AUTh) Orvostudományi és Bioetikai Kutatólaboratóriuma (Laboratory for the Research of Medical Law and Bioethics of the Aristotle University of Thessaloniki) a Görög Bioetikai Bizottság (Hellenic Bioethics Commission) együttműködésével szervezi meg a 6. Nemzetközi Orvostudományi és Bioetikai Nyári Egyetemet „Autonómia és egészségügyi ellátás a világjárvány idején (és után) ” (“Autonomy and health care in the (post) pandemic era”) címmel.

A nyári egyetem angol nyelven kerül megrendezésre, az AUTh és más görögországi, illetve külföldi egyetemek oktatói és doktoranduszai, valamint szakjogászok és orvosok részvételével.

A nyári egyetem időpontja: 2021. július 11-17., melyre jogászok, egészségügyi szakemberek, és (alapképzésben résztvevő, végzős, doktor és posztdoktor) hallgatók jelentkezését várják. Az előadásokat ONLINE fognak zajlani, így távolról is lehetséges a csatlakozás.

Hallgatók részére a rendezvény díja EUR 100,00, jogászoknak és egészségügyi dolgozóknak EUR 150,00, amennyiben 2021. április 30-ig jelentkeznek. Április 30. után a tandíj EUR 130,00, illetve EUR 180,00. A jelentkezés határideje: 2021. május 31.

A kurzus elvégzéséről a résztvevők ECTS kreditigazolást kapnak.

A szervezők kérése, hogy az érdeklődők részvételi szándékukat az alábbi űrlapon jelezzék. A nyári egyetem részletes programja az alábbi linken érhető el.

A nyári egyetem szervezői várják minden résztvevővel a virtuális találkozást!

Az elem már a listában van!
Nem tehet be a listába 5-nél több elemet!
Sikeresen mentve
Hiba a mentés során!