Keep Active! – első fordulónk nyertese

2021. február 22.

Online versenysorozatunk első fordulója tegnap éjfélkor lezárult, így itt az ideje kihirdetni ki lett gazdagabb egy egyedi ÁOK-os pulcsival és kulaccsal!

Első fordulónk nyertese: Kacz Kornélia Réka (másodéves gyógyszerészhallgató)

Már óvodás koromtól kezdve nagyon fontos szerepet töltött be az életemben a mozgás és a sport. Mindig igyekeztem időt szakítani valamiféle mozgásformára, hiszen ez számomra felfrissülést, kikapcsolódást jelentett. Nincs ez másképp most sem, az itthonlét idején, sőt azt gondolom most különösen fontos, hogy ne lustuljunk el, valamint az egész napos online oktatás után megmozgassuk magunkat, felfrissüljünk. A hosszú mentális munka után különösen jóleső fizikai fáradtságot okozhat a sportolás. Az itthoni testnevelés megvalósítása során igyekeztem olyan mozgásformákat választani, amelyekhez nem kell elhagynom az otthonomat, amennyiben pedig mégis el kellett, akkor olyan helyre mentem, ahol egyedül tudtam mozogni, kerülve a találkozást másokkal. A mozgásformák kiválasztása és az edzésterv összeállítása során fontos szempont volt az is, hogy az adott sportot be tudjam illeszteni a napirendembe, s figyeltem arra is, hogy minél változatosabb legyen az itthoni testnevelés.

A versenyre beküldött összes videó hamarosan elérhető lesz számotokra! Ne feledd, hogy a szorgalmi időszak végéig beküldött videókat szavazásra bocsátjuk és a május 30-ig legtöbb szavazatot kapott videót beküldő hallgató egy 50 000 Ft-os vásárlási utalvánnyal gazdagodik! 

Tarts velünk és mozgásban tartunk! 

Az elem már a listában van!
Nem tehet be a listába 5-nél több elemet!
Sikeresen mentve
Hiba a mentés során!