Cukormentes kihívás

2021. március 1.

Tarts velünk 21 napon át!

Kedves Hallgatók, Kedves Kollégák!

Egy 21 napon át tartó kihívásra szeretnénk meginvitálni mindannyiótokat, mellyel célunk, hogy ebben a hónapban is tegyünk valamit az egészségünk érdekében. Sokan az új év kezdetekor kezdünk el nagy fogadalmakat tenni és életmódváltásba kezdeni. Nem tudjuk ki hol tart ebben, de reméljük most együtt kicsit könnyebben vesszük az akadályokat.

A kihívás célja, hogy 21 napig cukormentesen táplálkozzunk, vagy szokásainkkal ellentétben mérsékeltebb mennyiségű cukrot fogyasszunk. Már az is sokat számít, ha a reggeli kávénkat 2 cukor helyett csak 1-gyel készítjük.

Ehhez mit kell tenned, hogyan vegyél részt a kihívásban?

Készíts egy képet, ami igazolja, hogy mit tettél meg annak érdekében, hogy kevesebb cukrot fogyassz. Ezzel akár inspirálhatjuk egészséges ételek és italok kipróbálására egymást. A játékban való részvételhez 1 kép is elegendő, de több kép nagyobb esély!

Hogy még több kedvetek legyen velünk játszani, a résztvevők között 3 db Yourlife pulcsit, valamint a legtöbb képet beküldők között egy 10.000 Ft értékű ajándékcsomagot és személyre szabott étrendet sorsolunk ki!

Az elkészített képet/képeket küldjétek el nekünk a Facebook oldalunkra (@your.life.at.aok ) privát üzenetben. További előny, ha ezeket a képeket még sztoriba is megosztjátok és a Yourlife at ÁOK oldalt megjelölitek.

A játék időtartama: 2021. 03. 02- 2021.03.22. éjfél! Sosem késő csatlakozni!

Kihívásra fel!

További részletek:

yourlife.aok.pte.hu

Az elem már a listában van!
Nem tehet be a listába 5-nél több elemet!
Sikeresen mentve
Hiba a mentés során!