Keep Active! negyedik fordulónk nyertese

2021. április 6.

Online versenysorozatunk negyedik fordulója lezárult. Nyertes hallgatónk Kövesi Kincső lett, akinek videója és beszámolója a következőkben olvasható, megtekinthető.

Az én "sportom" a lovaglás, lévén, hogy van két saját lovam, akiket itthon tartunk. Nem okoz nehézséget a rendszeres napi testmozgás elvégzése, mert a mindennapos ellátásuk is egy fél órás kondiedzéssel ér fel. Általában heti 2-3 alkalommal lovagolom az idősebbik lovamat terepen, ami 2-3 órát vesz igénybe egy-egy alkalommal, ritkábban baráti társasággal egész napos túrát teszünk. A fiatalabb lovammal sétálni, biciklizni járok, illetve edzéseket veszek egy közeli lótartónál.

Számomra nagyon fontos, hogy mindig fitt állapotban legyek, egyrészt mert fizikálisan szükségem van rá, másrészt hozzájárul a mentális jóllétemhez is. Szeretek sportolni, mert kikapcsol, a friss levegő feltölt és csupa pozitívuma van ezeken kívül. Szerencsésnek érzem magam, mert ez számomra nem csak egy sport, inkább életforma, hiszen mindennapos munkát igényelnek az állatok - amit persze többszörösen visszakapok, hiszen az ő társaságukban barangolhatom be a környéket.

A lovagláson kívül édesanyámmal biciklizni járunk.

Az elem már a listában van!
Nem tehet be a listába 5-nél több elemet!
Sikeresen mentve
Hiba a mentés során!