Elektromos rollert ér a legjobb kisfilm a PTE klímavédelmi kampányában

2021. április 9.

Klímavédelmi videokampányt hirdetett négy külföldi partneregyetemmel karöltve a Pécsi Tudományegyetem a V4 Green Universities projekt keretében. A május 3-ig futó, az egyetemi polgárokat megcélzó kezdeményezésre jelentkező legkreatívabb alkotókat értékes ajándékokkal jutalmazzák.

Amint arról korábban is hírt adtunk, a kampány keretében olyan, saját készítésű videók beküldésére biztatják a résztvevőket, amelyben megmutatják, hogy mit tennének másként a PTE-n a környezettudatosabb, energiatakarékosabb, egészségesebb életmód kialakítása érdekében. Az ötletek vonatkozhatnak egyetemünk működésére, de lehetnek általános érvényűek is, és bármilyen klímavédelemhez köthető témát érinthetnek.

A videók feltöltése március elsején kezdődött, az alkotásokat május 3-ig várják, azokat a PTE Zöld Egyetem weboldalán lehet feltölteni. A kisfilmeket a résztvevő egyetemek szakembereiből álló zsűri rangsorolja, emellett közönségszavazást is szerveznek, amelyhez a videókat a PTE Zöld Egyetem Instagram-oldalára töltik fel. A díjátadásra május 17-én kerül sor.

A legjobb videót a PTE egy Mi electric scooter essential elektromos rollerrel díjazza. A szervezők további 30 videó készítőjét is megajándékozzák, köztük 15 db napelemes kültéri powerbank és 15 db aktivitásmérő karkötő talál gazdára.

További részletek itt:

Az elem már a listában van!
Nem tehet be a listába 5-nél több elemet!
Sikeresen mentve
Hiba a mentés során!